kapitein rob 17

 


De verdwenen erfgenaam

Gedurende enkele jaren wordt niets meer van Rob vernomen, maar wel kan worden vastgesteld, dat hij inmiddels van W- Terschelling naar een kleinstadje in Noordholland dicht bij de zee verhuisd is, een dochtertje heeft gekregen en schepen naar alle delen van de wereld heeft weggebracht. Door een vondst van flessenpost gaat Rob met zijn zoontje Robbie een lange reis maken. Per boot gaan ze via Sydney naar het eiland Raputa (ongeveer in de Loyalty-groep of Nieuwe Hebriden). Vervolgens gaan ze per vliegtuig via Australië (Sydney?) naar Amsterdam. Inmiddels heeft een vondeling zijn verleden leren kennen.


De schipbreuk van de Si-Bir X

O Op zijn derde reis met de sleepboot Bruinvis komt Rob in contact met een vijandelijke duikboot. de Si-Bir X, die zichzelf met zijn geheimen opblaast. Dit gebeurt ergens tussen Boston (U.S.A.) en Puerto Rico tijdens een reis, waarop Rob een dok op sleeptouw heeft.


De schat van Disteleiland

() Met de Bruinvis gaat Rob van Boston naar Philadelphia, vanwaar een schip van de Astrafilmmaatschappij naar Disteleiland (Golf van Mexico) gesleept moet worden. Tijdens de opnamen pendelt Rob tussen dit eiland en New Orleans. En passant wordt er ook nog naar een schat gezocht.

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 9,00
Aantal: Bestellen

Voorraad

2