Pasta is al sinds de Romeinse tijd onderdeel van het Europese dieet en in het Oosten is mie, verzamelnaam voor oosterse pastasoorten, misschien al wel langere tijd bekend. Toch zijn pasta's en miegerechten nog nooit zo populair geweest als nu en ze ogen zelfs heel modern. Dit inspirerende kookboek bevat een fascinerend scala aan pastarecepten uit de gehele wereld, speciaal bedoeld voor de thuiskok. Op basis van oosterse noedels en Italiaanse pastasoorten kunt u, met dit boek als leidraad, verrukkelijke soepen, voorgerechten, lichte maaltijden, vlees- en visgerechten en zelfs verleidelijke nagerechten bereiden!
Alle recepten zijn makkelijk te volgen en worden bereid met heerlijke verse ingrediënten, met de nadruk op smaak en en aantrekkelijke presentatie. Dit kookboek is met zijn prachtige vormgeving en luxe uitvoering de complete, handzame wegwijzer voor perfecte pastagerechten.
De volgende extensies worden ondersteund: png, jpeg, jpg, gif, txt, csv, pdf, doc, docx, rtf, xls, xlsx, ppt, pptx, odt, ods, eps.