Gezond Eten Gezond Blijven
Ontdek in dit boek hoe u in staat bent om de kwetsbaarheid van uw lichaam tegen te gaan.
“Voedsel is de belangrijkste energieleverancier van het lichaam; het is net zo belangrijk en noodzakelijk voor het leven als de lucht die we inademen.”
Dit onomstotelijke feit leek gedurende lange tijd steeds meer in de vergetelheid te raken.
Tegenwoordig moeten de maaltijden snel en eenvoudig klaar te maken zijn, er leuk uitzien en goed smaken. De waarden van de afzonderlijke voedingsmiddelen van de maaltijd ten behoeve van onze gezondheid raakt bovendien steeds meer uit de belangstelling!
Deze verdwazing toont wel aan, dat de herontdekking van de uitwerking van onze voeding en voedingsmiddelen op ons lichaam‘een stille revolutie’ genoemd mag worden. Een ‘revolutie’ die iedereen zou moeten opschrikken om een stuk minder onverschillig om te gaan met ons meest kwetsbare kapitaal: Onze gezondheid. De levensbelangrijke en onschatbare waarde hiervan mag niet langer vergeten worden!
Dit boek maakt u vertrouwd met de ongelofelijke mogelijkheden die de natuur ons te bieden heeft. Het laat u kennismaken met voedingsmiddelen waarvan dagelijks nieuwe positieve eigenschappen worden ontdekt die de gezondheid kunnen bevorderen en versterkend werken.
U leert de goede en slechte eigenschappen kennen van uw dagelijkse voedingsmiddelen en verder, hoe u bepaalde werkingen kunt versterken en andere kunt afzwakken, om de voor u optimale voedingswijze te vinden.
Dit boek bevat ontelbare waardevolle adviezen en nuttige tips voor uw gezondheid. Deze stellen u in staat om uw lichaam natuurlijke voedingsstoffen toe te dienen, die het nodig heeft om de afweer te versterken en zo minder kwetsbaar te worden.