Sir Terence Conran heeft zijn passie voor goed en lekker eten gebotvierd in dit ultieme kookboek: een onmisbaar naslagwerk maar ook stimulerende lectur voor iedereen die zijn of haar begrip van en over de goede keuken wil ontwikkelen.
Het eerste deel staat boordevol gedegen informatie over de juiste inkoop van bekende en minder bekende ingrediënten en de voorbereiding ervan. Stap-voor-stapfoto's brengen bepaalde technieken, bijvoorbeeld het fileren van vvis, duidelijk in beeld. In het tweede deel worden keukengerei en keukenapparatuur beschreven, gevolgd door deel drie met recepten die (bijna) niet kunnen mislukken. Suggesties vor seizoenmenu's en een woordenlijst van kooktermen en -technieken maken deze uitgave tot een ware `kookbijbel', onmisbaar voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok. De vertaling en bewerking is verzorgd door vakkundige, culinaire vertalers.
De volgende extensies worden ondersteund: png, jpeg, jpg, gif, txt, csv, pdf, doc, docx, rtf, xls, xlsx, ppt, pptx, odt, ods, eps.